bio kamin - proizvod 10 godina kontinuiranog razvoja

Naš koncept bio kamina je održivost i jednostavnost bazirana na iskustvu !

Brend BioNova nastao je kao odgovor na niz zahteva dizajnera i arhitekata u potrazi za bio kaminima koji će zadovoljiti potrebu za realističnim bogatim plamenom bez pojave neprijatnih mirisa, a u okviru normi i standarda. Vođeni idejom “jednostavnije je bolje” dizajnirali smo tehnologiju potpunog sagorevanja etanolskih isparenja koja ne sadrži komplikovane sisteme sklone otkazivanju i čestim kvarovima. Svi naši proizvodi nastaju u Srbiji, u svim fazama – od inženjerskih rešenja do gotovog proizvoda. Primenom pozitivnog iskustva strategije udruživanja radi poslovanja naš proizvodni proces odigrava se u više malih, usko specijalizovanih proizvodnih jedinica. Na taj način maksimalan proizvodni fokus je zadržan na svakom pojedinačnom elementu koji čini bio kamin. Finalni segment  procesa proizvodnje odigrava se u našoj proizvodnoj jedinici  i sadrži konačno sklapanje, specifične površinske obrade i finiše i kontrolu kvaliteta svakog pojedinačnog elementa bio kamina.

Posvećeni smo kontinuiranom unapređivanju naših bio kamina uvažavanjem iskustva i povratnih informacija od naših korisnika, kao i stalnom praćenju novih tendencija i tehnologija u svim sferama vezanim za bio kamine – od dizajna do naprednih sistema automatizacije.

bio kamin iskustva proizvodnja

serije proizvoda i unikati

Našu ponudu čine dve celine. Prva su gorionici koje proizvodimo u malim serijama i koji su nepromenljivog dizajna i predstavljaju uređaje čija je funkcionalnost i sigurnost prilikom upotrebe strogo regulisana parametrima koje određuju norme i standardi kao i pozitivna iskustva. 

Naša druga proizvodna celina su ložišta i postavke kamina u koje ugrađujemo gorionike. Ova celina nam daje bezgraničan spektar mogućnosti oblikovanja, primenu najrazličitijih materijala i finalnih tehnika.

Orjentisani na maloserijsku proizvodnju zadržavamo fokus na svakom pojedinačnom proizvodu prilagođavajući dizajn bio kamina projektnim zahtevima

logo Nova Vizantija

Nova Vizantija – Bio Nova Kamini

Svetogorska 12/21, Beograd 11103, Srbija

Radno Vreme